Tag: Drink

Julcocktail med vit glögg

Förra veckan hade vi julfest på jobbet och vi har turen att ha en livs levande bartender i vårt marknadsteam. Hon heter Linn och har jobbat på den, för oss Göteborgare, legendariska klubben Excet. Då kan man det där med att blanda drinkar. Den var söt, lite syrlig, fräsch och innehöll vitglögg! Allt godsaker som en julcocktail ska ha. Dessutom var kanten på glaset doppat i kanel och socker.

Klicka vidare så hittar du receptet!   Läs hela inlägget

Drinktips: Mojito med Chipotle Morita

Ska du hänga på altanen i helgen? Kanske sippa på en drink innan maten? Martin delar med sig av en läcker drink som han gjorde när vi hade workshop i matstudion senast. Som ni vet innehåller de flesta goda drinkar sockerlag och den här varianten är kryddad med både ingefära och chipotle. För att sockerlagen ska få smak behöver den stå en natt i kylen. Blanda därför ihop den redan ikväll så kan ni bjuda över grannen på en Mexican Chipotle Mojito i morgon.

Skål!
Läs hela inlägget

Den rätta smaken drivs av Santa Maria och styrs från företagets hjärta, Santa Marias matstudio. Har du tips eller frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@denrattasmaken.se. Undrar du över något som rör våra produkter, hör av dig till konsumentkontakt@santamaria.se

Allt material på denna blogg tillhör enligt upphovsrättslagen Santa Maria. Materialet får ej kopieras eller spridas vidare utan att källan anges.