Tag: Taste

Årets smaker 2014

Väl tillbaka efter julledigheten började vi spåna i hur 2014 egentligen hade smakat? Vad var årets trender? För vår del var lanseringen av hela torkade chili från Mexico årets stora nyhet och öppnade massor av möjligheter för experiment i köket. Vi testade chili i allt! Innan vi går in i 2015 får ni gärna hänga på och kika på vilka smakupplevelser vi gillade lite extra under året som gick.  Läs hela inlägget

Tips: Sätt smak på din vardagsmat!

Har du också ett gissel med att få ihop vardagspusslet? Det gäller att få fram grytorna i tid på bordet innan någon svimmar av blodsockerfall eller börjar äta av den kvarglömda kakan som finns kvar sedan fikat i helgen. Vi vill inte bara att maten ska vara fräsch och någorlunda nyttig, den ska SMAKA gott också. Den färska fisken, goda köttet och de fina grönsakerna får du fixa fram själv, men tips på smaksättning delar vi mer än gärna med oss av.

Här kommer några!

Läs hela inlägget

Tips! Vardagslyx med Elle Mat och Vin

Måste bara tipsa er om att köpa senaste numret av Elle Mat & Vin som finns i butik nu. Denna gången har vi på Santa MariaArla Köket och Norsk Fisk, tillsammans med Elle Mat & Vin, fått fram inte mindre än 175 vardagsrecept att inspirera er med. Snabba och enkla middagar som gör “kaostimmen” runt 18.00-snåret lite lugnare. Och godare!

Satsa på bra råvaror och spännande smaksättning så blir matlagningen roligare. Med Elle Mat & Vin: s tidning har du recept för hela hösten. Lycka till!

 

Den rätta smaken drivs av Santa Maria och styrs från företagets hjärta, Santa Marias matstudio. Har du tips eller frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@denrattasmaken.se. Undrar du över något som rör våra produkter, hör av dig till konsumentkontakt@santamaria.se

Allt material på denna blogg tillhör enligt upphovsrättslagen Santa Maria. Materialet får ej kopieras eller spridas vidare utan att källan anges.