Lunch i Soho: Bone Daddies

Postat 20 November, 2014 av Andrea

När smakteamet var på matvandring i London fick vi in ett besök på Bone Daddies i Sohoett tips vi fått av chiliexperten och smakmästaren Mark Miller. Vi skulle äta ramen-nudlar! ”Come for ramen noodles, get a lot more! We don’t take reservations. Simply walk in, sit down and get going” är citat från deras sajt. Vi gled in och fick plats.

Ramen noodles

Baren2

Väl inne på stället blev vi genast nyfikna på vad man dricker till japanska Ramen. Bakom disk fanns det ett asiatiskt utbud av både ljusa ölsorter, risvin och goda drinkar. Man kunde också beställa bl  morotsjuice med ingefära, Ginger beer och grönt te.

Tillbehör

Det verkade bli en skvättig lunch för på bordet bland ordinarie bordssåser och soja stod en burk med stora haklappar i plast, samt en burk med hårgummisnoddar. Det var bara att ta skydd!

Retroaffischer på väggarna.
Menyn var precis lagom stor.
Risvinsvinäger och grönt te.
Japansk ölreklam i retrostil.

Från Menyn

Nudelrätt

Spicy Miso Ramen med kyckling, padronpeppar och sesamolja

När nudlarna är slut dricker man soppan.
Patrik ser ut att vara nöjd med smakerna.
Friterat fläskkött som man doppar i olika såser.
Inte helt lätt att äta...
Ständig övning på att få till rätta greppet om pinnarna.
Det gick! Malin smakar på fläsket.

Anette och Andrea

Inredningen var asiatisk retro och vi satt vid långbord intill främlingar. Jag och Anette tyckte det var småmysigt och “chitt chattigt” att se vad grannarna åt. Relaxat och skönt.

Jag har inte ätit så mycket ramen i mitt liv ännu, så jag har lite svårt att relatera till vad som är standard och med twist. Men visst var det gott. Vi testade lite olika rätter från menyn och delade glatt mellan varandra. Friterad kyckling som sedan marinerats i sticky soja sause är alltid fantastiskt! Haklapparna, miljön och att det var lite stökigt att äta var extra stämningshöjande på Bone Daddies.

Julshopping i London? Grattis! Passa på att vila benen och sörpla i dig lunchen på Bone Daddies i Soho.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Den rätta smaken drivs av Santa Maria och styrs från företagets hjärta, Santa Marias matstudio. Har du tips eller frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@denrattasmaken.se. Undrar du över något som rör våra produkter, hör av dig till konsumentkontakt@santamaria.se

Allt material på denna blogg tillhör enligt upphovsrättslagen Santa Maria. Materialet får ej kopieras eller spridas vidare utan att källan anges.